OBS De Koet | Tripkouw 36 | 1679 GJ Midwoud
>> Leerkrachten gezocht voor invalpool
Stichting Allure is een ambitieuze onderwijsorganisatie bestaande uit vijftien openbare basisscholen in de West-Friese gemeenten Medemblik, Koggenland en Opmeer. Stichting Allure is een organisatie met een open, prettige, betrokken en nuchtere West-Friese leer- en werksfeer.

 

Wij zijn opzoek naar:

 

LEERKRACHTEN INVALPOOL

 

Ben je op zoek naar werk als leerkracht in het onderwijs en ben je flexibel inzetbaar, dan zijn we op zoek naar jou! Stichting Allure is op zoek naar oproepkrachten die inzetbaar zijn voor kortdurende inval (één of meerdere dagen), maar ook leerkrachten die ingezet kunnen worden voor langere tijd, bijvoorbeeld vervanging van zwangerschapsverlof.

 

Wij zoeken flexibele, (ervaren) leerkrachten die inzetbaar zijn in de hele regio van Stichting Allure en die breed inzetbaar zijn in alle groepen. Als oproepkracht kun je zelf, per week, aangeven op welke dagen je inzetbaar wilt en kunt zijn. De scholen kunnen je benaderen voor invalwerkzaamheden.

 

Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren!

 

Ben jij die enthousiaste, ambitieuze leerkracht die houdt van onderwijs en wil mee ontwikkelen met Stichting Allure? Mail dan nu je cv naar: laurencedijkstra@stichtingallure.nl

Laurence Dijkstra

HRM adviseur

Kerkstraat 79A

1687 AM WOGNUM

Vakantie en vrije dagen

25 februari

19 april t/m 5 mei

29 mei

30 en 31 mei

Alle bekijken >>

Downloads

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.