Welkom in onze 2 kleutergroepen!

groep 1/2A  juf Ingrid (ma/di/do/vr), juf Loni (wo)

groep 1/2B juf Netty (ma/di), juf Simone (wo/do/vr)

In beide groepen zijn we gestart met 22-23 kinderen.

In groep 1/2 bieden we de kinderen een veilige en uitdagende leeromgeving.

We gebruiken hiervoor oa. de Kanjertraining. We zijn nu bezig met de startweken en behandelen wat de witte, gele, rode en zwarte petten betekenen en doen allerlei spelletjes om op een positieve manier met elkaar om te gaan. (zie verder bij info Kanjertraining)

We vinden het belangrijk dat de kinderen zoveel mogelijk ervaringen opdoen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Bij elk ontwikkelingsgebied wordt per thema doelen gesteld, die gedurende de kleuterperiode voor een doorlopende leerlijn zorgen.

Vier dagen per week krijgen wij een paar uur hulp in de klas van juf Amber en juf Marta (onderwijsassistent/leerkrachtondersteuner).

Ouders zijn altijd van harte welkom om een paar uurtjes sfeer te komen proeven in onze groep.

We  werken mbv. de methode 4x wijzer. Op donderdag hebben we muziekles die om de week gegeven wordt door juf Irma mbv. de muziekmethode 123zing!

Dit vinden de kinderen erg leuk.